Download Lagu Via Vallen - Pamer Bojo Mp3 Gratis Terbaru Full Album

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Via Vallen - Pamer Bojo Gratis

Artis: VIA VALLEN

Album: Pamer Bojo


Lamanya: 05:06

Ukuran: 4.72 MB

Melihat: 9,355,363

Judul lagu : Pamer bojo
Cipt : Didi Kempot
Arr : Deden Mahdyan
Video : MAVI Studios
Produksi : Viva Management

Telkomsel ketik PBVAH sms ke 1212
Indosat ketik SET 53098248 SMS ke 808
XL ketik 34134567 sms ke 1818
TRI ketik 810341 kirim sms ke 1212. Download Mp3 Gratis Lagu Indonesia Via Vallen - Pamer Bojo gratis hari ini. Download Mp3 Gratis Lagu Indonesia Via Vallen - Pamer Bojo lagu terbaik tahun ini - Download Lagu - share lagu favorit saya. Penulis dukungan dan seniman dengan berbagi lagu ini. Download Mp3 Gratis Lagu Indonesia Via Vallen - Pamer Bojo mp3 gratis

Lagu Via Vallen - Pamer Bojo video

Lirik lagu Via Vallen - Pamer Bojo

Via Vallen - Pamer Bojo
Via Vallen - Pamer Bojo, Koyo ngene rasane wong nandang kangen,
Rino wengi atiku rasane peteng.
Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan.

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni.
Nangis batinku nggrantes uripku.
Teles kebes netes eluh neng dadaku.

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku.
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku.

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku.
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku.

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni.
Nangis batinku nggrantes uripku.
Teles kebes netes eluh neng dadaku.

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku.
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku.

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku.
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku.

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Lihat juga

Tags: via vallen, via valen, meraih bintang, luna maya, syahrini, reino barack, syahreno, nella kharisma, jihan audy, tasya rosmala, new pallapa, siti badriah, lagi syantik, jokowi, prabowo, unicorn, tuman, pamer bojo, ska 86, black pink, cendol dawet, abah lala

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3