Download Lagu Nella Kharisma - Penak Konco ( Official Music Video ANEKA SAFARI ) #music Mp3 Gratis Terbaru

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Nella Kharisma - Penak Konco ( Official Music Video ANEKA SAFARI ) #music Terbaru

Artis: Nella Kharisma


Lamanya: 04:29

Ukuran: 4.15 MB

Melihat: 2,522,624

Download Lagu Band Nella Kharisma - Penak Konco ( Official Music Video ANEKA SAFARI ) #music ke ponsel anda dan komputer. Download Lagu Band Nella Kharisma - Penak Konco ( Official Music Video ANEKA SAFARI ) #music ditemukan di website UkiahMusic.com - Download Lagu - 2020 terbaru gratis. Title: Penak Konco
Artist: Nella Kharisma
Album: Radio Hits "Penak Konco - Memori Berkasih"
Download Aplikasi Aneka Safari Digital di http://ukiahmusic.com/

***
Available download & streaming on:
iTunes: http://ukiahmusic.com/
Spotify: http://ukiahmusic.com/
Deezer: http://ukiahmusic.com/

Buy on Amazon: http://ukiahmusic.com/

***
Connect with us:
Facebook : http://ukiahmusic.com/
Twitter : http://ukiahmusic.com/
Instagram : http://ukiahmusic.com/

Contact :
Tlp. : +6282333038023 ( Admin )

Copyright © 2018 Aneka Safari Records. All rights reserved.

#NELLAKHARISMA
#PENAKKONCO
#AnekaSafariRecords. Download Lagu Band Nella Kharisma - Penak Konco ( Official Music Video ANEKA SAFARI ) #music mp3 gratis. Share artikel untuk mendukung kami

Lagu Nella Kharisma - Penak Konco ( Official Music Video ANEKA SAFARI ) #music video

Lirik lagu Nella Kharisma - Penak Konco ( Official Music Video ANEKA SAFARI ) #music

Nella Kharisma - Penak Konco ( Official Music Video ANEKA SAFARI ) #music
Nella Kharisma - Penak Konco, Bedo ranemu dalane
Karo koe aku raono bahagiane
Timbang gelo, mung disio-sio
Rasah digawe dowo crito iki
Tresno rabakal iso nyawiji

Abot kesel sing ngrasakke
Karo koe anane ming rame wae
Soyo ajur polahmu soyo ngawur
Mikir awakmu dewe, karepmu dewe
Tanpa kelingan janji awale

Pancen iki dudu jodone
Rasah di peksakke
Kabeh iki wes ono dalane
Percoyo wae gusti mboten nate sare

Kowe ratau ngerteni
Roso iki kepati-pati
Tibo butuh kowe ngoleki
Aku pie kowe ra peduli

Ra perlu ngomogke tresno
Yen kui mung ngawe loro
Ra perlu dolanan roso
Awak dewe penak konco

Pancen iki dudu jodone
Rasah di peksakke
Kabeh iki wes ono dalane
Percoyo wae gusti mboten nate sare

Kowe ratau ngerteni
Roso iki kepati-pati
Tibo butuh kowe ngoleki
Aku pie kowe ra peduli

Ra perlu ngomogke tresno
Yen kui mung ngawe loro
Ra perlu dolanan roso
Awak dewe penak konco

Awak dewe penak konco
Pancen iki dudu jodone
Rasah di peksakke

Lihat juga

Tags: aneka safari records, yt:cc=on, nella kharisma, penak konco, nella kharisma penak konco, penak konco om wawes, penak konco guyon waton, nella kharisma memori berkasih, om wawes, guyon waton, dangdut, dangdut terbaru, dangdut koplo, dangdut viral, koplo terbaru

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3